Onze oplossingen op maat

Ons aanbod voor u, uw mensen én uw bedrijf

Ons aanbod voor u, uw mensen én uw bedrijf

Onze waarden:

 • Wij zijn laagdrempelig, toegankelijk, benaderbaar en ‘down to earth’.
 • Wij zijn integer en zoeken altijd de samenwerking met onze klant. Kernwoorden die wij belangrijk vinden zijn eerlijk, oprecht, ethisch, consistent en betrouwbaar.
 • Het bedrijf of de organisatie staat centraal in onze dienstverlening. Samen blijven we innoveren om te komen tot de beste oplossing voor het bedrijf én de medewerkers.
 • Duurzame inzetbaarheid van werknemers is ons streven. Daarom gaan wij partnerschappen aan om bedrijven de beste oplossing te bieden op het gebied van veiligheid, gezondheid, betrokkenheid, werkplezier en ontwikkeling.
 • Train people well so they can leave.

  Treat them well, so they don’t want to.

  Listen and Silent have the same letters

  Wat wij voor u doen:

  1. Luisteren

  Wij starten met een vrijblijvend gesprek met de werkgever om de juiste vraag op te halen.

  2. Signalering

  Vanuit de dialoog met werkgever en werknemer met Duurzame Inzetbaarheid (DI) als integrale leidraad, waar de vraag van de organisatie op aanhaakt.

  3. Interventie

  In onze aanpak betrekken wij de ‘harde’ kant (risicobepaling via RI&E’s, verdiepend onderzoek, arbomanagement, arbo- en verzuimbeleid) én de ‘zachte’ kant (teambuilding, coaching, sfeer, cultuur, leven lang ontwikkelen).

  4. Preventie

  In ons werk is preventie ons speerpunt. Dat betekent concrete aandacht voor de 95% werknemers die in de organisatie aan het werk zijn. (En dus NIET voor de 5% die er door ziekte niet zijn).

  5. Nazorg | Duurzame relatie opbouw

  Voor ons telt nazorg. We werken aan een duurzame relatie met onze klant en we komen tegemoet aan de behoeften van het hele bedrijf.

  Onze missie, visie en ons team